Akcija traja samo še: 

Dan
Ura
Minuta
Sekunda

Cenik

Vpiši se ceneje

Karta za fitnes

Fitnes cenik – razno

Cenik velja od 10. 11. 2022. Vse cene so v EUR in vsebujejo DDV.
Pridržujemo si pravico do spremembe cen in programov storitev. Boni s popusti ne veljajo za akcijske ponudbe.

  • Ponovna izdelava članske kartice 5,00 €
  • Vpisnina 30,00 €

Brezplačni trening

Za več treninga

Pocukaj svojega buddija/kolega, pridita skupaj v naš fitnes center in na skupno doživetje neskončnih možnosti treninga v 4P Fitnesu. Trening vzdržljivosti, trening moči, skupinske vadbe, funkcionalni del in še veliko več.

Če tvoj prijatelj sklene pogodbo in postane naš član, ti podarimo en mesec treninga. Želiš več? Dobiš več. Več prijateljev, ko pripelješ, več gratis mesecev ti podarimo na tvojo pogodbo. Kaj še čakaš?

Imaš vprašanja v zvezi s članstvom?

Seveda se lahko vedno zgodi, da morate zaradi poškodb ali osebnih razlogov trening za določen čas prestaviti. S 4P Fitnesom to ni problem. Če vam pogodba to dopušča, lahko zamrznete pogodbo. Zamrznitev lahko oddate pisno.

1- Mesečna zamrznitev

Možna dolžina premora (imenovana tudi "zamrznitev") pogodbe je odvisna od izbrane pogodbe. Zamrznete lahko najmanj en mesec, od prvega do zadnjega dne v mesecu. Vsako zamrznitev morate poslati najmanj pet delovnih dni pred začetkom.

V Nemčiji, Avstriji in Sloveniji smo odprti 365 dni na leto*. Naši trenerji so prisotni od 8:00 do 22.00. Tudi izven teh časov so člani naše ekipe v studiu, tako da se pri nas vedno počutiš varno.

*Delovni čas se lahko razlikuje od fitnesa do fitnesa

Če želiš postati član 4P Fitnesa, moraš imeti vsaj 15 let (do 18. leta s privolitvijo zakonitega skrbnika). Če imaš kakršne koli zdravstvene težave, se posvetuj z zdravnikom, če lahko še vedno telovadiš.

Naše članske pogodbe trajajo najmanj 12 mesecev. Dolžina se lahko razlikuje glede na posebne akcije. V naših pogojih poslovanja lahko izveš vse o podaljšanju pogodb in rokih za obvestila.

Iz higienskih razlogov je nujno, da s seboj prinesete  čiste športne čevlje in brisačo. Po treningu se lahko v 4P Fitnesu seveda osvežiš in tuširaš. Pijačo lahko kupiš na prodajnem avtomatu priročno in poceni. Za nas je pomembno, da se počutiš udobno.

Za več informacij glej naš Hišni red.

S pogodbo lahko trenirate v vseh 4P Fitnes centrih v Evropi.

Da, če vaš prijatelj podpiše pogodbo za pol leta ali več, boste na trenutno pogodbo prejeli brezplačen mesec ne glede na tarifo.

*Pripeljite svoje prijatelje
Za vsakega prijatelja, ki sklene pogodbo, člani 4P Fitnesa prejmejo brezplačen mesec na člansko pogodbo | Pogoj je, da prijatelj sklene pogodbo za najmanj 6 mesecev na spletu ali v prisotnosti člana in je ne prekliče | Ob sklenitvi pogodbe na spletu se zahteva predložitev pogodbe ob prisotnosti člana in prijatelja v studiu | “Pripelji prijatelja” ne velja za osebe, ki še niso dopolnile 15 let ali so že člani 4P Fitnesa |  Član lahko sodeluje pri promociji od začetka članstva| Za to mora član oditi v studio s kodo za bone in imeti želeni brezplačni mesec deponirajo skupaj s studio osebjem | Od prvega v mesecu se mesec dni odjava in se odobri v najranejšem obdobju od naslednjega meseca | Plačila z gotovino, delnega odkupa ali pretvorbe v druge storitve 4P Fitnesa (npr.  pijače, živila) ali prenosa tretjim osebam niso možna |  4P Fitnes si pridržuje pravico do prekinitve promocije | Ponudnik Slovenija: 

0
Vaša košarica
Vaša košarica je prazna.