Akcija traja samo še: 

Dan
Ura
Minuta
Sekunda

Paketi

Paket ŠTUDENT

Cena 19,90/mesec

SAMO 12,90/mesec*

Vstop v fitness med 5:00 – 16:00
+ KORONA GARANCIJA

Paket FITNES

Cena 33,00/mesec

SAMO 19,90/mesec*

–        Treniraj na 2500 m2
–        Nov prostor za funkcionalno vadbo na 200 m2
–        Najboljše naprave znamk Gym80, Precor in Technogym
–        Brezplačne naprave za masažo
–        Brezplačni osvežilni napitki
–        Brezplačno tuširanje
–        Brezplačno parkirišče
–        Power plate

+ KORONA GARANCIJA**

Paket ULTRA ALL IN

Cena 49,00/mesec

SAMO 35,90/mesec*

–        Treniraj na 2500 m2
–        Nov prostor za funkcionalno vadbo na 200 m2
–        Najboljše naprave znamk Gym80, Precor in Technogym
–        Brezplačne naprave za masažo
–        Brezplačni osvežilni napitki
–        Brezplačno tuširanje
–        Brezplačno parkirišče
–        Power plate
–        Zamrznitev karte 2 meseca
–        Brezplačne vodene vadbe v dveh dvoranah
–        Brezplačna uporaba sveta savn
–        Program treninga

+ KORONA GARANCIJA**

*Pogodba se sklene za nedoločen čas, vendar najmanj 12 mesecev koriščenja storitev 4P v skladu s splošnimi pogodbenimi pogoji. Pogodba se po 12-ih mesecih avtomatsko podaljšuje za 6 mesecev po takrat veljavnem ceniku paketov. Pogodba se ne pdaljša zgolj v primeru, če se odpove pisno po pošti najkasneje v roku 1 meseca pred potekom.

**Če se zaradi odloka vlade fitnesi zaprejo, se stranki avtomatsko zamrzne karta. Za časa zaprtja stranka ne plačuje, karta se podaljša za toliko časa, kolikor je bil fitnes zaprt.

 

Ob začetku članstva se enkratno plača vpisnina v višini 39,90€ katera vsebuje vstopni medij. Polletno se zaračuna servisno storitveni pavšal v višini 19,90€. Zgoraj naveden servisno storitveni pavšal se zaračuna poleg vadnine in ne glede na izbrano vrsto članstva. Vsi prispevki vključujejo zakonsko določen DDV.

Pri nas te čaka

Treniraj pametno

Tukaj bomo oblikovali tvoje telo. Poglej si obsežno opremo
našega fitnes centra.

Brezplačni trening

Za več treninga

Pocukaj svojega buddija/kolega, pridita skupaj v naš fitnes center in na skupno doživetje neskončnih možnosti treninga v SmartFitu. Trening vzdržljivosti, trening moči, skupinske vadbe, funkcionalni del in še veliko več.

Če tvoj prijatelj sklene pogodbo in postane naš član, ti podarimo en mesec treninga. Želiš več? Dobiš več. Več prijateljev, ko pripelješ, več gratis mesecev ti podarimo na tvojo pogodbo. Kaj še čakaš?

Imaš vprašanja v zvezi s članstvom?

Seveda se lahko vedno zgodi, da morate zaradi poškodb ali osebnih razlogov trening za določen čas prestaviti. S SmartFIT-om to ni problem. Do devet mesecev na leto lahko zamrznete pogodbo. Za zamrznitev se lahko prijavite sami na terminalu ali pa ga oddate pisno.

1- Mesečna zamrznitev

Možna dolžina premora (imenovana tudi "zamrznitev") pogodbe je odvisna od izbrane pogodbe. Zamrznete lahko najmanj en mesec, od prvega do zadnjega dne v mesecu. Vsako zamrznitev morate poslati najmanj pet delovnih dni pred začetkom.

V Nemčiji, Avstriji in Sloveniji smo odprti 365 dni na leto*. Naši trenerji so prisotni od 8:00 do 22.00. Tudi izven teh časov so člani naše ekipe v studiu, tako da se pri nas vedno počutiš varno.

*Delovni čas se lahko razlikuje od fitnesa do fitnesa

Če želiš postati član SmartFIT-a, moraš imeti vsaj 15 let (do 18. leta s privolitvijo zakonitega skrbnika). Če imaš kakršne koli zdravstvene težave, se posvetuj z zdravnikom, če lahko še vedno telovadiš.

Naše članske pogodbe trajajo najmanj 12 mesecev. Dolžina se lahko razlikuje glede na posebne akcije. V naših pogojih poslovanja lahko izveš vse o podaljšanju pogodb in rokih za obvestila.

Iz higienskih razlogov je nujno, da s seboj prinesete  čiste športne čevlje in brisačo. Po treningu se lahko v SmartFIT-u seveda osvežiš in tuširaš. Pijačo lahko kupiš na prodajnem avtomatu priročno in poceni. Za nas je pomembno, da se počutiš udobno.

Za več informacij glej naš Hišni red.

S pogodbo lahko trenirate v vseh SmartFIT centrih v Evropi.

Da, če vaš prijatelj podpiše pogodbo za pol leta ali več, boste na trenutno pogodbo prejeli brezplačen mesec ne glede na tarifo.

*Pripeljite svoje prijatelje
Za vsakega prijatelja, ki sklene pogodbo, člani SmartFIT-a prejmejo brezplačen mesec na člansko pogodbo, razen če prijatelj podpiše pogodbo Flex  | Pogoj je, da prijatelj sklene pogodbo za najmanj 6 mesecev na spletu ali v prisotnosti člana in je ne prekliče | Ob sklenitvi pogodbe na spletu se zahteva predložitev pogodbe ob prisotnosti člana in prijatelja v studiu | “Pripelji prijatelja” ne velja za osebe, ki še niso dopolnile 15 let ali so že člani SmartFIT-a. |  Član lahko sodeluje pri promociji od začetka članstva| Za to mora član oditi v studio s kodo za bone in imeti želeni brezplačni mesec deponirajo skupaj s studio osebjem | Od prvega v mesecu se mesec dni odjava in se odobri v najranejšem obdobju od naslednjega meseca | Plačila z gotovino, delnega odkupa ali pretvorbe v druge storitve SmartFIT (npr.  pijače, živila) ali prenosa tretjim osebam niso |  SmartFIT si pridržuje pravico do prekinitve promocije | Ponudnik Slovenija: 

0
Vaša košarica
Vaša košarica je prazna.