Image background

FITNESS

Loading...
Image background
Loading...
Image background

OSEBNO TRENERSTVO

Loading...

 

OSEBNO TRENERSTVO

Za vaš izgled bodo poskrbeli inštruktorji fitnesa in vam svetovali ter pripravili vadbeni program, da boste hitro in učinkovito oblikovali vitko in fit telo!

Pridruži se nam in z nami odkrivaj moč svojega telesa. Poskrbi za svoje zdravje in zaščito pred boleznimi sodobnega časa ter se ob tem zabavaj v družbi enako mislečih, pozitivno razpoloženih, podobno mislečih ljudi. V baru, ki se razprostira na 15 m2 se lahko okrepčaš z osvežilno pijačo in s prijatelji uživaš v prijetnem vzdušju našega kluba.

Naš center je zasnovan tako, da ponuja prijetno atmosfero, ki spodbudno vpliva na počutje obiskovalcev ter vliva voljo do vadbe in stimulira k doseganju zastavljenih programov in ciljev.

Image background

VODENE VADBE

Loading...

 

VODENE VADBE

BOOTCAMP

je 60min krožna vadba. Poteka po postajah s pomočjo različnih pripomočkov. Vadba je aerobno/anaerobne narave. Izvajajo se vaje za moč, gibljivost, stabilizacijo, kondicijo. Vadba povzroči pospešen metabolizem in pospešeno kurjenje maščobe.

PEACH BOOTY PLAN

Peach Booty Plan vadba, je vadba primerna za vse tiste, ki si želijo preoblikovanje s poudarkom na spodnjem delu telesa in jedra. Kot pripomoček se uporablja Peach Booty Plan elastika, s katero bomo dosegli dodatno intenzivnost in tisti ``burn`` efekt v zadnjičnih mišicah. Vadba je primerna za popolne začetnike in nadaljevalce, ker je popolnima prilagodljiva glede na posamezika.

4PUMP

Je skupinska vadba za vadbo vsega telesa, ki je podkrepljena z motivacijsko glasbo in strokovnim vodenjem. Je srednje do visokointenzivna vadba, ki temelji na vajah s prostimi utežmi in lastno težo, cilj sta krepitev vzdržljivosti in moči. Primerna je tako za ženske kot tudi za moške, mlajše in starejše, saj intenzivnost prilagodite svojim zmogljivostim, prav tako pri tej vadbi ni nobene koreografije. Je manjkajoči člen med aerobiko in fitnesom. V 60-ih minutah vsak udeleženec izvede stimulativen trening mišičnega sistema, ki ob redni vadbi pripelje do hitro vidnih rezultatov, čvrstih in močnih mišic ter posredno zmanjšanje telesne maščobe.

PILATES

Pilates je vadba, ki združuje vaje za moč, gibljivost in stabilizacijo. Je odlična vadba za vse tiste, ki si želijo izboljšati telesno držo, odpraviti bolečine v hrbtenici ter okrepiti globoke mišice trupa iz katerih izhaja vsa telesna moč. Pilates je priporočljiv za ženske in moške. Še posebej je odličen za ženske po nosečnosti, ki morajo okrepiti mišice medeničnega dna. Pri moških, ki dvigujejo uteži preprečuje najpogostejšo težavo-bolečine v ledvenem delu hrbtenice.

H.I.I.T

HIIT (high intensity interval training) je visoko intenziven intervalni trening, kjer se izmenjujejo intervali izjemno visoke intenzivnosti z intervali nizke intenzivnosti oziroma počitka. Je dokazano bistveno bolj učinkovita od običajnega kardio treninga, saj hitreje dvigne srčni utrip, bolj pospeši metabolizem in močneje kuri maščobo.