Akcija traja samo še: 

Dan
Ura
Minuta
Sekunda

Odkrijte 4P vadbe

SKUPINSKE VADBE s kvalificiranimi trenerji

Vadbe za moč in mišično maso

BodyFit

je kombiniran skupinski trening, razdeljen na dva dela. Prvi del vodene vadbe je na kolesih (30 minut), kjer poskrbimo za svojo kondicijo in aerobni vrhunec vadbe, drugi del vadbe je krepitev telesa (30 minut), kjer se posvetimo oblikovanju telesa, bodisi z rekviziti (uteži, žoge, step, elastike..) ali z lastno težo. V tem delu okrepimo naše mišice in nadaljujemo z izgubo maščobe, ki jo začnemo s kolesom.

BodyPump

je LES MILLS vodena vadba z utežmi. Trenirate vzdržljivost in moč v 7-minutnih intervalih. Vodena vadba, ki je obnorela svet in vztraja.

BootCamp

je 60-minutna krožna vadba. Poteka po postajah s pomočjo različnih pripomočkov. Vadba je aerobno/anaerobne narave. Izvajajo se vaje za moč, gibljivost, stabilizacijo in kondicijo. Vadba povzroči pospešen metabolizem in pospešeno kurjenje maščobe.

Sixpack Attack

Vadbe za vzdržljivost in hujšanje

BodyAttack

je visoko intenziven atletski trening, ki vključuje skippinge, skoke, šprinte ter vaje z lastno težo.

4P SPIN

je kardiovaskularna vadba, ki imitira kolesarjenje. Pri tej vadbi s pravilno držo treniramo predvsem mišice nog, pa tudi trebušne in hrbtne mišice ter mišice na rokah. Vadba je namenjena tako začetnikom kot tudi vrhunskim športnikom, ne glede na spol, starost ali fizično pripravljenost. Še posebej je priporočljiva tistim, ki želijo shujšati, imajo težave s hrbtenico, imajo težave s sklepi in nosečnicam. Vseeno naj se nosečnice pred vadbo posvetujejo z zdravnikom.

FatBurner

je visoko intenzivna jutranja enourna vadba, ki je sestavljena tako, da pod budnim očesom trenerja ob specifičnih in spreminjajočih se vajah pokurite čim več možnih kalorij in pospešite metabolizem telesa za boljše izgorevanje maščob.

Zumba

je energična in zabavna plesna vodena vadba, ki združuje različne latino ritme, vse od temperamentne salse, čutne bachate, pa do razvpitega reggaetona. Je ples, sproščenost, energičnost, užitek in zabava. Če želite narediti nekaj dobrega za svoje telo in dušo, se zabavati v dobri družbi, ob divjih ritmih in latino glasbi ter izkoristiti kakšno uro v tednu za dobro kardio vadbo, je Zumba prava za vas!

Body & mind vadbe

Nirvana

je nov, revolucionaren in edinstven trening, ki povezuje pilates, jogo in funkcionalen trening v kombinaciji z relaksacijsko glasbo. Ob današnjem hitrem in stresnem tempu, utrujenosti, kroničnih bolečinah, nespečnosti in nemirnosti je to čudovita izbira vadbe za vse mišične skupine v harmoničnem sožitju telesa in duha. Z dihalnimi tehnikami pozitivno vpliva na dovod kisika v celice in s tem posledično na zdravje. Z redno vajo se izboljša gibljivost, telesna drža, počutje in splošna telesna pripravljenost.

Joga oz. Hatha joga

je fizična vadba, ki povezuje gib z dihom, kar človeku vrača življenjsko energijo – prano – in ga skozi aktivno telo pelje do stanja sprostitve. Sproščen um in telo posameznika se povežeta z makro kozmosom in z njegovimi naravnimi ritmi, kar prinese občutke blagostanja in ravnovesja. Posledice na fizičnem telesu so: gibljivi sklepi, prožna, dolga mišična vlakna in razvoj globokih stabilizatorjev trupa, kateri so pogoj za zdravo hrbtenico in s tem učinkovit živčni sistem.

Aktualne urnike lahko preverite tudi na recepciji v naših studiih.

0
Vaša košarica
Vaša košarica je prazna.