Akcija traja samo še: 

Dan
Ura
Minuta
Sekunda

Funkcionalni trening

Raznovrsten, funkcionalen in efektiven

Tvoj fokus, tvoj uspeh

Funkcionalni trening je osredotočen na mišice celega telesa, vključuje vaje s pripomočki in lastno telesno težo. Izvajajo se gibi, kot so sklece, počepi, zgibi in podobne kompleksne vaje, s katerimi vključimo čim več mišičnih skupin v eni vaji.  Poleg lastne telesne teže funkcionalni del 4P Fitnesa vsebuje tudi barbelle, kettleballe, vrvi in številne druge pripomočke za zagotavljanje dodatne raznolikosti med treningom.

THE CAGE

Imate na voljo različne možnosti vadbe za trening celega telesa: Poleg moči, koordinacije in vzdržljivosti, lahko izboljšate tudi hitrost, okretnost in držo. Naprava za funkcionalni trening je sestavljena iz več postaj in vam ponuja številne možnosti treninga.

TRX CONA

V TRX coni ti ponujamo inovativno in raznoliko vadbo za celo telo, kjer treniraš z lastno telesno težo. Preizkusi sam!

STRETCHING CONA

Raztezanje mora biti vedno pomemben del tvoje vadbe. Ohranja gibljivost in ti pomaga razbremeniti napetost in jo preprečiti. V coni raztezanja najdeš raztezno postajo, blazine in stenske grafike, ki ti razložijo najpomembnejše raztezne vaje.

EXPRESS WORKOUT

S pomočjo posebnega hidravličnega sistema treniraš antagonistične mišice z gibi naprej in nazaj ter tako dosežeš dvojni učinek treninga.

BOX WORKOUT

Na boksarski vreči ne treniraš samo svoje moči, temveč tudi koncentracijo, hitrost in zmogljivost. Za zaščito rok in sklepov si prinesi primerne rokavice ali povoje (bandaže).

VIBRACIJSKA PLOŠČA

Če iščeš prihranek časa in zelo učinkovito vadbo, potem so naši VIBRACIJSKI treningi pravi zate. Tu treniraš celotno telo ali določene predele na visokokakovostni opremi PowerPlate.

Brezplačni trening

Odkrijte tudi druga območja treninga

0
Vaša košarica
Vaša košarica je prazna.