fbpx

Trenutna situacija je za vse izredna!

 

ZAKAJ BOMO BREMENILI VAŠ RAČUN

Za ta korak smo se odločili, ker imamo kljub zaprtju visoke  fiksne stroške, katere moramo poravnavati, saj bi v nasprotnem ogrozili eksistenco podjetja in tako posledično tudi vas, dragi člani. Seveda pa s to potezo ne želimo, da bi za vas nastala kakršnakoli škoda, saj želimo, da se ob čimprejšnjem odprju , ponovno, vidimo VSI. Zato smo za vas pripravili dve atrakivni ponudbi,

  1. Nekoriščeni mesec boste lahko nadoknadili v septembru ali oktobru( polovica članov v mesecu septembru, druga polovica v oktobru,) O tem, v kateri grupi se boste nahajli, vas bomo pravočasno obvestili. Dodatno pa vam 4P Novo mesto v zahvalo za vašo loijalnost in podporo podarja BREZPLAČNI MESEC vadbe v našem studiu. Brezplačni mesec bote prejeli po prvem možnem obdobju, kar pomeni po 12 mesecih članstva, oziroma po 6 mesečnem obdobju podaljšanja.
  2. Nekoriščeni mesec se izkoristi v mesecu septembru oziroma oktobru (ena polovica v septembru, druga polovica v oktobru) BREZPLAČNI MESEC  koriščenja našega studia pa lahko v obliki vrednostnega bona podarite tudi svoji prijateljici ali prijatelju

Za katero varianto  se odločili nam lahko sporočite ob ponovnem odprtju na katerega se že veselimo. Za dano zaupanje, lijalnost in podporo se vam iskreno zahvaljujemp.

Če vas naša dva predloga nista prepičala, vas kljub temu prosimo, da nam pišete na elektronski naslov novomesto@4p.si,  mi pa se bomo potrudili najti rešitev, ki bo zadovoljila tudi vas, kajti za nas je pomemben prav vsak  član.

 

FAQ

Zakaj in kako dolgo bodo fitnes zaprt?

Fitnes je začasno zaprt na podlagi državne uredbe v povezavi s COVID-19. Upamo, da bot o začasno zaprtje kmalu ukinjeno in bo fitnes ponovno odprt kot običajno. O tem vas bomo sproti informirali preko socialnih medijih.

 

Kaj se dogaja v fitnesu v času zaprtja?

Čeprav je fitnes zaprt, mi ne mirujemo. Čas uporabimo za servisiranje naprav, omaric ter drugih malenkosti, da bo ob ponovnem odprti vse nared.

 

Kako je z mojo člansko pogodbo med trajanjem zaprtja?

Naj poudarimo, da zaradi zaprtja ne boste prikrajšani! Razumemo vaše skrbi in pomisleke zaradi trenutne situacije. Upamo, da se zadeve čimprej vrnejo v ustanovljene tire in da skupaj prebrodimo to obdobje.

Mesečni prispevek omogoča naše delovanje, zato smo od njega odvisni.

Trenutni izpad treningov bomo v celoti povrnili, ter vam brezplačno dolali še 1mesec.

Nekoriščeni mesec boste lahko nadoknadili v septembru ali oktobru( polovica članov v mesecu septembru, druga polovica v oktobru,) O tem, v kateri grupi se boste nahajli, vas bomo pravočasno obvestili. Dodatno pa vam 4P Novo mesto v zahvalo za vašo loijalnost in podporo podarja BREZPLAČNI MESEC vadbe v našem studiu. Brezplačni mesec bote prejeli po prvem možnem obdobju, kar pomeni po 12mesecih članstva, oziroma po 6 mesečnem obdobju podaljšanja.

 

Obstaja možnost predčasne prekinitve članske pogodbe?

Kljub temu, da je trenutna situacija neobičajna, predčasna prekinitev pogodbe ni mogoča.

Odpoved pogodbe lahko podate običajno po mailu skladno s pogodbenimi določili.

 

Kam se lahko obrnem za več informacij?

V primeru vpašanj nam pišete na elektronski naslov novomesto@4p.si, na mail bomo probali odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Skupaj bomo našli rešitev!